عکس های هنرمندانه یک جوان شیرازی از تخت جمشید در پیج خارجی national_archaeology مورد استقبال گستره جهانی قرار گرفت/ نمایی از تخت جمشید که هرگز ندیده اید

انتشار 6 اردیبهشت 1403

جذاب ترین ها: national_archaeology با انتشار این تصاویر زیبا آنرا نماد قدرت سیاسی و مرکز تبادل فرهنگی معرفی کرد در ادامه تصاویر را مشاهده کرده و متنی که این پیج در وصف تخت جمشید و ایران نوشته را بخوانید.

عکس های هنرمندانه یک جوان شیرازی از تخت جمشید در پیج خارجی national_archaeology مورد استقبال گستره جهانی قرار گرفت/ نمایی از تخت جمشید که هرگز ندیده اید

به گزارش جذاب ترین ها، پیج خارجی national_archaeology با انتشار عکسهای که یک عکاس جوان ایرانی نوشت؛

تخت جمشید/ نگاهی به شکوه ایران باستان

تخت جمشید یک شگفتی باستان شناسی است که پنجره ای فریبنده به عظمت ایران باستان ارائه می دهد. تخت جمشید که در ایران امروزی قرار دارد به عنوان شاهدی بر مهارت معماری، ظرافت هنری و غنای فرهنگی امپراتوری ایران است.

تخت جمشید که در زمان سلطنت داریوش بزرگ در قرن ششم قبل از میلاد ساخته شد، به عنوان پایتخت تشریفاتی امپراتوری هخامنشی، یکی از قدرتمندترین و گسترده‌ترین امپراتوری‌های جهان در آن زمان بود. این شهر در طول چندین نسل با دقت طراحی و ساخته شد که نمادی از مجلل و اقتدار پادشاهان ایرانی بود.

تخت جمشید نه تنها نماد قدرت سیاسی بود، بلکه مرکز تبادل فرهنگی نیز بود. دانشمندان، هنرمندان و صنعتگران از مناطق مختلف امپراتوری در تخت جمشید گرد هم آمدند و به میراث غنی هنری آن کمک کردند. حجاری‌ها، مجسمه‌ها و نقاشی‌های دیواری یافت شده در خرابه‌ها، صحنه‌هایی از زندگی روزمره، آیین‌های مذهبی و روایت‌های اسطوره‌ای را به تصویر می‌کشند و بینش‌های ارزشمندی از باورها و آداب و رسوم آن زمان ارائه می‌دهند.

تخت جمشید با توجه به ارزش جهانی برجسته‌اش، در سال 1979 به عنوان میراث جهانی یونسکو معرفی شد. تلاش‌هایی برای حفظ و بازسازی این مکان انجام شده است تا نسل‌های آینده از شکوه آن شگفت زده شوند و درک عمیق‌تری از تاریخ و میراث باستانی به دست آورند.

بازدید از تخت جمشید تجربه ای غوطه ور است که بازدیدکنندگان را به دوران گذشته از عظمت و شکوه می برد. این به عنوان یادآور میراث ماندگار امپراتوری ایران و دستاوردهای چشمگیر مردم آن است. تخت جمشید به عنوان یک گنجینه فرهنگی ایستاده است و ما را به قدردانی از زیبایی های گذشته و تأمل در پیوند تمدن ها در طول تاریخ دعوت می کند.

.

.

.

کوروش کبیر

.

.

دیدگاه ها
  ارسال به دوستان:

پربازدیدها
پربحث ترین ها
نظرات و دیدگاه های کاربران
تازه ترین عناوین